Om

OM

Projekt M er en socialøkonomiske virksomhed, der gennem sit virke og indtjening – har til formål at fremme sociale og samfundsgavnlige formål, fx projekter til skoler der bruges i fagene samfund og historie. Vi brænder for at skabe unikke og engagerende projekter og har ekspertise inden for filmproduktion, workshops, e-bøger, (mm) lige fra ideudvikling til postproduktion. Vores passion og dedikation til vores håndværk sikrer, at vi leverer kvalitet på hver eneste produktion.

Vores team

Producer / projektleder

Producer / projektleder styrer de forskellige faser ift. produktionen - dvs. udvikling med partner, konsulenter og teknikere. Har det overordnet overblik og er ansvarlig for projektets gennemførsel, distribution og markedsføring på sociale medier, samt nyhedsbreve til skoler.

Producer / projektleder,

Sidse Kjær

Videografer

Vores dedikerede filmfotograf & videograf fanger hver scene med ekspertise og kreativitet. De har øje for detaljer og sørger for at skabe visuelt imponerende optagelser, der fortæller historien på smukke måder.

Filmfotograf, Ian Hansen

Kostume

Vores kostume finder de rigtige og tidstypiske kostumer til vores  produktioner der skaber det rigtige "look" i filmene. Og samarbejder med skuespillerne ifm. kropsmål og tilretning.

Kostume, Kathrine

Chemnitz Henriksen

Digital pædagog

Manuskriptforfatter

Forfatter undervisningsforløb

Er konsulent og fagekspert i forbindelse med udvikling og produktion af form og indhold. Hun har et indgående kendskab til børn og unges digitale liv og kan belyse tidens trends som ofre udsættes for. Desuden har hun et stort netværk blandt børn og unge, kan rekruttere medvirkende og nå ud til målgruppen ifm. markedsføring.
Vores manuskriptforfatter skaber overbevisende historier og dialog. Dvs. kan fange børn og unges opmærksomhed, bringe karaktererne til live med spændende plot og formidle en historie på målgruppens præmisser.

Folkeskolelærer / forfatter udvikler undervisningsforløb til undervisningsfilmene. Har 18 års erfaring som underviser i fagene dansk, historie, samfundsfag og kristendom, samt udvikling af undervisningsforløb- og materialer til fagene historie- og samfundsfag.

Digital pædagog

Eva Fog Noer

Forfatter

Tanja Andersen

Klipper

Lydteknikere

Vores klipper har 20 års erfaring med at klippe dokumentar og kortfilm til engagerende film, og har et skarpt øje for flowet af scener og musikvalg, der forstærker filmens budskab.

Vores erfarne lydteknikere skaber den perfekte lydoplevelse til vores produktioner. De sikrer, at dialogen er klar, og at baggrundsmusikken er velafbalanceret. Deres ekspertise i lydbehandling bringer projekter til live.

Redigering og postproduktion

Vores postproduktionsteam sørger for at bearbejde og sammensætte optagelserne på en måde, der skaber en dybtgående og overbevisende filmoplevelse.

Casting og skuespillere

Vi har et omfattende netværk af talentfulde skuespillere og foretager grundige castingprocesser for at finde de perfekte skuespillere til din filmproduktion.

Animation

Vi skaber magiske animerede verdener, der tager dine budskaber til nye højder ved hjælp af kreative og innovative animationsteknikker.

Lyd og musikproduktion

Vores lydteknikere og musikproducenter sikrer, at lydkvaliteten er i topklasse og tilføjer den perfekte musikalske akkompagnement til dine filmprojekter.

Kreativ ekspertise

Projekt M er dedikeret til at levere kreativ ekspertise til alle vores projekter. Vores talentfulde hold af fagfolk er passionerede omkring at skabe visuelt imponerende og engagerende oplevelser, der vil efterlade et varigt indtryk hos dit publikum.

Høj kvalitet

Vi stræber altid efter at levere høj kvalitet. Vi bruger kun det bedste udstyr og teknologi for at sikre, at dit projekt får den æstetiske og tekniske standard, det fortjener. Vores engagement og sans for perfektion sikrer, at hvert projekt er enestående og imponerende.

Skræddersyede løsninger

Vi forstår, at ethvert projekt er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til dine specifikke behov. Uanset om du har brug for hjælp til manuskriptudvikling, location scouting, casting eller post-produktion, er vi dedikeret til at skabe den perfekte film, der fortæller din historie på den mest effektive og imponerende måde.